мартеници ръчна изработка

Гривни макраме ръчно плетени.Материал акрилна прежда.
Цена 2.00 лв за брой

Гривни макраме ръчно плетени от вълнена прежда.
Цена за брой 2 лв

Гривни ръчно правени от жива вълна.
Цена 2 лв бр

Гривни ръчно правени от вълна.
Цена 2 лв бр

Кожени гривни ръчно правени.
Цена 1.50 лв бр

Гривни ръчно правени от вълнена прежда
Цена 1.00 лв бр

Гривни ръчно правени от вълна
Цена 2 лв бр
Гривни ръчно правени от вълна
Цена 2 лв бр